O nama

O nama

LIBAR HOME – SWEET HOME

Na ulazu u Mladenovac, iz smera Beograda, na magistralnom putu M23, nalazi se na 1500 m2 ekskluzivni prodajni objekti „LIBAR HOME“ d.o.o., privrednog društva specijalizovanog za trgovinu opremom za kupatila, sanitarija, keramičkim pločicama, opremom za centralno grejanje, klimatizaciju, vodovod i kanalizaciju...

LIBAR HOME je osnovan 2008. godine, kao logicno proširenje delatnosti firme TOPLI DOM  koja se već 15 godina, uspešno bavi pružanjem usluga projektovanja i uvođenja instalacija centralnog grejanja, gasnog i podnog grejanja, ugradnjom klima uređaja, vodovodnih i kanalizacionih instalacija i izvođenjem keramičkih radova, sa posebnim osvrtom na adaptacije privatnih i poslovnih prostora. Sve usluge i radove izvode visokokvalifikovani zaposleni  sa referencama iz mnogobrojnih kolektivnih i individualnih objekata, zanatskih, administrativnih i tržnih centara širom Srbije. 

U bogatom asortimanu kompanije „LIBAR HOME“ nalaze se keramičke pločice najpoznatijih domaćih, italijanskih, španskih i poljskih proizvodjača kao i kompletna oprema za uredjenje kupatila. Pored toga,  po sistemu “ključ u ruke” nudimo sa garancijom,  robu i usluge iz najšireg dijapazona uredjenja stambenog i poslovnog prostora.

Kompletna uslužna, organizaciona, transportna i asortimanska fleksibilnost u cilju zadovoljenja najspecifičnijih zahteva kupaca, glavna je odlika našeg privrednog društva.