Podno grejanje

Podno grejanje AHT

Revolucionarni sistemi podnog grejanja stigli su i na domaće tržište.

Koristeći patentiranu tehnologiju amorfne trake®, sistemi su idealni za unutrašnje i spoljno grejanje.U pitanju je jedino rešenje na tržištu, koje se može instalirati direktno ispod svih tipova podnih obloga.

  • AHT podno grejanje emituje komfornu toplotu, veoma čistu i bezbednu za sve u prostoriji u kojoj je grejanje instalirano.Grejanje je prijatno, bez buke i izduvavanja.
    AHT ekstra široki grejni elementi kreirani su da eliminišu tople i hladne tačke na podu, pa je grejanje ravnomerno raspoređeno po celoj površini poda.
  • Odsustvo radijatora obezbeđuje lepši enterijer i lakšu manipulaciju nameštajem u prostoru.Instalacijom AHT podnog grejanja dobija se više korisnog prostora u enterijeru.
  • Postavljanje AHT grejne mreže je izuzetno lako, gotovo jednako lako kao postavljanje tepiha.Vreme postavljanja je značajno kraće u odnosu na ostale tipove podnog grejanja.
  • AHT grejne mreže postižu zadatu temperaturu brže od bilo kojeg drugog sistema na tržištu.Ova činjenica znači da je vreme rada smanjeno, što utiče na uštedu električne energije i generalno snižavanje troškova.
  • Bilo da se radi o novogradnji ili o adaptaciji stana, AHT podno grejanje savršen je izbor.Ultra tanke, fleksibilne grejne mreže mogu se upotrebiti i na postojećem podu-bez potrebe za dodatnim građevinskim radovima.
  • AHT grejna rešenja za otvoreni prostor idealno se uklapaju ispod sportskih terena, kao i ispod poljoprivrednih zemljišta.Povećanje bezbednosti i udobnosti boravka na sportskim terenima, ubedljivi su razlozi za instalaciju ovog sistema.Opremanje poljoprivrednih zemljišta AHT grejanjem obezbeđuje značajno veće prinose, uz raniju sezonu žetve.
  • AHT grejne mreže su dizajnirane , proizvedene i sertifikovane prema najrigoroznijim standardima bezbednosti.Takođe, magnetno zračenje AHT grejnih mreža svedeno je na minimum.
  • AHT nudi 15 godina garancije na svoje proizvode, ukoliko su proizvodi instalirani u skladu sa uputstvom proizvođača.